.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Το πολυνομοσχέδιο που τα προσφέρει όλα!


Μέσα σε χιλιάδες σελίδες περιέχονται όλα όσα έπρεπε να δοθούν προκειμένου να παραδοθεί ο δημόσιος πλούτος της πατρίδας, να αλλοιωθεί ολόκληρος ο χαρακτήρας της χώρας, να ξεθεμελιωθούν όλα τα εργασιακά δικαιώματα.

Σε αυτό το διαβόητο πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνεται η μεταβίβαση όλων των δημοσίων επιχειρήσεων, παραχωρούνται και μάλιστα με ειδικό φορολογικό καθεστώς δεκάδες άδειες καζίνων που θα αλλάξουν την εικόνα μιας τραυματισμένης και πολύπαθης κοινωνίας. Χωρίς καμία συζήτηση, χωρίς καμία αναστολή ξεπεράστηκαν αντιλήψεις αιώνων και ο τζόγος γίνεται στην Ελλάδα προνομιακή επιχείρηση.
 
Η φυσική συνέχεια της πολιτικής εθνικής εξαφάνισης με το νέο πλήγμα στους πολύτεκνους που αποφασίζεται στο ίδιο νομοσχέδιο. Η απόφαση που λαμβάνεται στον ίδιο χρόνο όπου εκατοντάδες χιλιάδες νέοι έχουν φύγει από την Ελλάδα και κατά κύματα εγκαθίσταται αλλογενείς για να εξυπηρετήσουν το μεγάλο σχέδιο αντικατάστασης.  

Η σαρωτική μεταβολή που φέρνουν δεκάδες νόμοι που έρχονται να αλλάξουν ότι έχει απομείνει από την Ελληνική οικονομία, γίνεται εν μέσω εθνικών εξελίξεων και διαρκούς παραπληροφόρησης, με τρόπο ώστε να αποκλείεται κάθε αντίδραση από έναν λαό που έχει χάσει το μέτρημα σε κτυπήματα της εθνικής και κοινωνικής του πραγματικότητας.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που έρχονται για να συντρίψουν τους δανειολήπτες, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του λαού και θέτουν τις τράπεζες στην θέση ανώτατης κυριαρχίας, ενώ δίνουν στο αιμοβόρο κράτος τη δύναμη να εξοντώσει όσους ακόμα παραμένουν όρθιοι.

Οι θιασώτες της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας για μια ακόμα φορά βλέπουν την ευκολία της χρήσης ενός σαθρού συστήματος που αποβαίνει εθνοκτόνο. Ίσως, οι πολύ καλά αμειβόμενοι εθνικοί αντιπρόσωποι να διαθέτουν εξαιρετικές ικανότητες γνώσεις και αντίληψη αφού καλούνται να αποφανθούν σε ένα κείμενο που υπερβαίνει τις 1200 σελίδες νομοθετικού έργου. 

Όλα αυτά για να εξασφαλιστεί η αξιολόγηση και ο έπαινος όσων αποκτούν περαιτέρω προνόμια στη δημόσια περιουσία, δυνατότητες επενδύσεων που θα μεταβάλλουν τη χώρα σε ένα τεράστιο καζίνο, παραχώρηση του πλούτου των υποδομών, περιορισμό κάθε αντίδρασης από την πλευρά των εργαζομένων. Η διατήρηση του εφιαλτικού κόσμου της ευρωζώνης εντός της οποίας έχουν συμβεί όλα τα καταστροφικά γεγονότα των τελευταίων ετών, απαιτεί να δοθούν τα πάντα χωρίς να προσφέρεται τίποτα,αλλά το μεγάλο προνόμια να "ξαναδανειστούμε" από την "ελεύθερη αγορά"
Το Εθνικό Μέτωπο επαγγέλλεται τη μεγάλη ανατροπή που θα φέρει την εθνική κυριαρχία και τον έλεγχο της εθνικής οικονομίας και του νομίσματος. Κάθε άλλη λύση μας φέρνει ταχύτερα στο πλήρες αδιέξοδο.

Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου