Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

SEX και Γυναίκα: Πόσες φορές την ημέρα σκέφτεται η γυναίκα το σeξ;


Ξέραμε μόνο για τους άντρες μέχρι τώρα


Το σeξ είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια σχέση. Δεν είναι πάντα αυτό που την διατηρεί, αλλά πολλές φορές είναι μια από τις κύριες αιτίες χωρισμού του ζευγαριού.

Οι γυναίκες σκέφτονται κι αυτές το σeξ. Δεν είναι προνόμιο μόνο των αντρών. Το ερώτημα είναι πόσο συχνά το κάνουν. Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Οχάιο, η απάντηση μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη.
Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες σκέφτονται κατά μέσο όρο το σeξ 18,6 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε περίπου 50 λεπτά, όσο φυσικά είναι ξύπνιες. Οι άντρες από την άλλη το σκέφτονται σχεδόν τις διπλάσιες, αφού η έρευνα λέει πως τριγυρίζει στο μυαλό τους κάθε 28 λεπτά. Άλλες έρευνες έχουν δείξει πως το σκέφτονται ακόμα συχνότερα.

Επίσης, η έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες σκέφτονται το φαγητό κάθε 62 λεπτά και τον ύπνο ανά 72 λεπτά. Οι άντρες φαίνεται πως έχουν πιο απλή σκέψη, αφού και σε αυτή την περίπτωση σκέφτονται τις πρωτεύουσες ανάγκες συχνότερα. Κι αυτό γιατί σκέφτονται το φαγητό κάθε 38 λεπτά και τον ύπνο κάθε 33 λεπτά. Το σeξ πάντως είναι η πιο συχνή σκέψη της ημέρας και για τους δυο.