.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Η Γερμανία ευθύνεται για την αλματώδη διόγκωση των χρεών μας


Ύστερα από ενδελεχή διευρεύνηση ελληνικών και διεθνών στατιστικών στοιχείων, αποκαλύψαμε και τεκμηριώσαμε ότι, το ελληνικό δημόσιο χρέος υπερδιπλασιάστηκε τεχνητά μέσα στην ευρωζώνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, καθώς  και του διεθνούς Οργανισμού, National Debt Clocks.Org,το 2002, το έτος δηλ. που η χώρα μας εντάχθηκε στην ευρωζώνη, το ελληνικό δημόσιο χρέος ανερχόταν σε 158,8 δις.

Σήμερα ανέρχεται σε 324 δις και αν προστεθούν τα 51,2 δις του κουρέματος του PSI του 2012, που έγινε κυρίως σε βάρος ελληνικών δημόσιων και ιδιωτικών ομολόγων, το χρέος αυτό υπολογίζεται σε 375,2 δις το Μάρτιο του 2018.

Ελληνική δημόσιο χρέος 2002……………………………………………………….158,8 δις
Ελληνικό δημόσιο χρεός 2018……………………………………………………….324,001δις
ελληνικό δημόσιο χρέος με συνυπολογισμό του κουρέματος του 2012….375,2 δις

Από τα αδιαμφισβήτητα αυτά δεδομένα, είναι σαφές ότι ο πρωτομάστωρας, ο κύριος υπέυθυνος για την εξοντωτική για τη χώρα αλματώδη αύξηση του ελληνικού δημόσιου χρέους δεν είναι άλλος από τη γερμανική ευρωκατοχή. Σύμφωνα με τον Οργανισμό National Debt Clocks.Org, το ελληνικό δημόσιο χρέος αυξάνεται με ρυθμό 576 ευρώ ανα δευτερόλεπτο, σε μια τρελή ανοδική πορεία χωρίς τέλος.

Είναι αδιανόητο πλέον να υπάρχουν κανονικοί άνθρωποι που δέχονται μοιρολατρικά ότι,η Σύγχρονη Ελληνική Τραγωδία, τα σημερινά μας πρωτόγνωρα δεινά, οφείλονται σε υπέρογκα χρέη που κληρονομήσαμε απο το παρελθόν της εποχής της δραχμής. Αρκετά υποστήκαμε και ανεχτήκαμε παρόμοια δόλια ψέματα και Γκεμπελικού τύπου παραπληροφόρηση. Φτάνει πια η ασχετοσύνη και η κοροϊδία. Ως εδώ.

 

πηγή