.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Νόμος περί του Ασύλου της κατοικίας

 

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.....


ΕΠΕΙΔΗ, ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΙΔΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ....
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.....
ΕΠΕΙΔΗ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
'Αρθρο 9: ('Ασυλο της κατοικίας)
1. H κατοικία του καθενός είναι άσυλο. H ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. Kαμία έρευνα δεν γίνεται σε κατοικία, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής εξουσίας.
2. Oι παραβάτες της προηγούμενης διάταξης τιμωρούνται για παραβίαση του οικιακού ασύλου και για κατάχρηση εξουσίας και υποχρεούνται σε πλήρη αποζημίωση του παθόντος, όπως νόμος ορίζει.
ΑΡΘΡΟ 22 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ 
1. Δεν είναι άδικη η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας.2. Άμυνα είναι η αναγκαία προσβολή του επιτεθέμενου στην οποία προβαίνει το άτομο, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του ή άλλον από άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον τους.3. Το αναγκαίο μέτρο της άμυνας κρίνεται από το βαθμό επικινδυνότητας της επίθεσης, από το είδος της βλάβης που απειλούσε, από τον τρόπο και την ένταση της επίθεσης και από τις λοιπές περιστάσεις.
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ , ΗΤΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΙΜΕΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙA ΜΑΣ ,ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΑΛΛΩΣΤΕ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ, Η ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ......
Ο ΔΕ ΘΕΣΜΟΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ,Η ΟΡΓΑΝΟΝ ΔΙΩΚΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΔΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΔΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ .....
ΔΙΑΒΙΟΥΜΕ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΝΟΣ ΨΥΧΡΟΥ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΚΗΡΥΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.....
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΘΕΣΜΟΙ , ΗΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ !!!!!!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!!!!!!!
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, ΩΣ ΥΠΟΚΙΝΙΚΗΤΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ..........
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΕΙΤΕ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΔΟΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. !!!!!!!!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!!!!!!!!
ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ !!!!!!!!!!