.

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΩΠΑ: Stephen Hawking: Ο «άθεος» που κηδεύτηκε ως «πιστός»


Σύμφωνα με τα βιβλία που μας σέρβιραν ως αυθεντικά έργα του Stephen Hawking ο ανάπηρος εδώ και δεκαετίες επιστήμονας …ήταν άθεος. Όμως για κάποιον περίεργο λόγο η κηδεία του έγινε κανονικότατα σε Χριστιανική Εκκλησία με Ιερέα, με πολυμελή χορωδία κι όλα τα σχετικά.

Ο μύθος του Hawking χρησίμευσε στην προώθηση της ατζέντας της Νέας Τάξης μέσα από βιβλία που προσωπικά θεωρώ απίθανο ότι θα μπορούσε να γράψει ο ίδιος. Η ίδια η πραγματικότητα τελικά διέψευσε όλο αυτό το αθεϊστικό οικοδόμημα που χτίστηκε γύρω από το όνομά του.
Όπως πολλές θρησκείες χτίστηκαν επάνω σε ανύπαρκτα πρόσωπα και «γεγονότα» που ποτέ δεν συνέβησαν …έτσι και το ιερατείο του Cambridge δημιούργησε μία νέα θρησκεία επιστημονικής φύσης κι έβαλε στο στόμα του Hawking πράγματα που ποτέ δεν είπε ή που δεν σκέφτηκε καν.

Και δεν θα μπορούσε ένας άνθρωπος με τόσο σοβαρά κινητικά προβλήματα να προσλάβει έγκαιρα και αποτελεσματικά όλες τις επιστημονικές γνώσεις που απαιτούνται σήμερα … με την εθελοντική βοήθεια κάποιων άλλων επιστημόνων.

Στον παραπάνω σύνδεσμο
https://youtu.be/KJjC9T_k4j4?t=183
μπορεί να δει κανείς από πόσο νέος ο Hawking δεν ήταν σε θέση να μιλήσει. Αλλά θέλουν να μας πουν ότι υπήρξαν κάποιοι ανώνυμοι ανιδιοτελείς εθελοντές επιστήμονες που τα έκαναν όλα γι’ αυτόν …αφήνοντας στην άκρη τη δική τους καριέρα.

Έψαχναν, διάβαζαν, έγραφαν άλλοι για λογαριασμό του, του μετέφεραν τις γνώσεις, αυτός τις επεξεργαζόταν στο κεφάλι του και μετά τους υπαγόρευε ολόκληρα βιβλία πολύπλοκης φυσικής επιστήμης, όχι λέξη προς λέξη …αλλά γράμμα-γράμμα.

Είναι ποτέ δυνατόν;

Αν κάποιος μπορεί να πιστέψει ότι συμβαίνουν τέτοια θαύματα …μόνο άθεος δεν θα μπορούσε να είναι…

Κι από ότι φαίνεται ακόμα και οι άθεοι αναγνώστες των βιβλίων αυτών …τελικά πιστεύουν κι οι ίδιοι σε θαύματα που δεν στέκουν από επιστημονικής άποψης.