Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ

Δικαστήριο Ευρωπαϊκής Ένωσης: παράνομη η Ευρωομάδα (Eurogroup), οι αποφάσεις της και το «Μνημόνιο»

ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ , ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΗΝΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΛΟΥΜΕ (ΤΡΟ'Ι'ΚΑ Κ.Λ.Π),ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δικαστήριο Ευρωπαϊκής Ένωσης: παράνομη η Ευρωομάδα (Eurogroup), οι αποφάσεις της και το «Μνημόνιο»


Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Λουξεμβούργο, 20 Σεπτεμβρίου 2016

 Το Δικαστήριο Ε. Ε. αποφάσισε ότι αυτό το «Μνημόνιο» ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ή και της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Όσον αφορά δε την Ευρωομάδα (Eurogroup)αυτή ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, γιατί δεν περιλαμβάνεται στο άρθρο 13, περί «θεσμικών οργάνων», στη θεμελιώδη Συνθήκη της Λισσαβόνας, (Συνθήκη Ευρωπαϊκής Ένωσης). Άρα, η Ευρωομάδα (Eurogroup) και όσοι κατ’ εντολή της συντάσσουν, επιβάλλουν και ελέγχουν «Μνημόνια» είναι οντότητες που παρανομούν και οι πράξεις τους παράνομες.


Με πέντε διατάξεις της 16ης Οκτωβρίου 2014 1, αφενός, το Γενικό Δικαστήριο απέρριψε τις προσφυγές ακυρώσεως κατά της δηλώσεως της 25ης Μαρτίου 2013 ως απαράδεκτες. Το Γενικό Δικαστήριο έκρινε ότι δεν μπορούσε να γίνει δεκτό ότι ο ΕΜΣ περιλαμβάνεται στα θεσμικά όργανα της Ένωσης και ότι δεν μπορούσε να θεωρηθεί ότι η δήλωση της Ευρωομάδας αποτελεί πράξη της Επιτροπής και της ΕΚΤ ούτε ότι παράγει έννομα αποτελέσματα έναντι τρίτων. 
Διαβάστε όλο τό κείμενο εδώ: https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/11/blog-post_60.html

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος στις 27/10/2016, σε δημόσιο λόγο του αναφέρθηκε σε πρόσφατες αποφάσεις του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βάσει αυτών το «Μνημόνιο» δεν αποτελεί πράξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ούτε της Ευρωπαϊκής Κεντρικής
Τράπεζας. Η δε Ευρωομάδα (Eurogroup) δεν περιλαμβάνεται στα θεσμικά όργανα της θεμελιώδους για την Ε.Ε. Συνθήκης της Λισσαβόνας, και δεν παράγει νόμιμα αποτελέσματα έναντι τρίτων.
Άρα, η Ευρωομάδα (Eurogroup) και όσοι κατ’ εντολή της συντάσσουν, επιβάλλουν και ελέγχουν «Μνημόνια» είναι οντότητες που παρανομούν και οι πράξεις τους παράνομες........Γιώργος Ρωμανός / Δοκίμια πολιτικής έρευνας / Περίληψη:
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος στις 27/10/2016, σε δημόσιο λόγο του αναφέρθηκε σε πρόσφατες αποφάσεις του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βάσει αυτών το «Μνημόνιο» δεν αποτελεί πράξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ούτε της Ευρωπαϊκής Κεντρικής
Τράπεζας. Η δε Ευρωομάδα (Eurogroup) δεν περιλαμβάνεται στα θεσμικά όργανα της θεμελιώδους για την Ε.Ε. Συνθήκης της Λισσαβόνας, και δεν παράγει νόμιμα αποτελέσματα έναντι τρίτων.
Άρα, η Ευρωομάδα (Eurogroup) και όσοι κατ’ εντολή της συντάσσουν, επιβάλλουν και ελέγχουν «Μνημόνια» είναι οντότητες που παρανομούν και οι πράξεις τους παράνομες.

Ευρωομάδα (Eurogroup)


Η μαύρη Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010, θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην συλλογική μνήμη της χώρας μας, όταν ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός! της χώρας του ανακοίνωνε από το Καστελόριζο, χωρίς ντροπή και διανοητικό έλεγχο του τι λέει, ότι η Ελλάδα είναι: «…Μια χώρα χωρίς κύρος και αξιοπιστία, που είχε χάσει το σεβασμό ακόμα και των φίλων και των εταίρων της…»
Εξίμισι χρόνια μετά, στο τέλος του 2016, οι «διαπραγματεύσεις» δεν λένε να τελειώσουν. Όλα βρίσκονται πάλι!!! στην κόψη του ξυραφιού ή στην κατοχική διάθεση των Επικυρίαρχων δανειστών της Ελλάδος. Έτσι: ο κ. Σόιμπλε προτείνει ως χρόνο ωρίμανσης του Χρέους το 2060, οπότε μετά από 44 χρόνια αυτό θα πλησιάσει στα επίπεδα του …2015, στο 180%, και άρα θα είναι (πάλι) Χρέος ανεξέλεγκτο. Το ΔΝΤ απαιτεί αμέσως! την περαιτέρω καταστροφή των Ελλήνων με ένα 4ο «Μνημόνιο». Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπέγραψε (το 2016) νέα μέτρα που δεσμεύουν τη χώρα επί 99 χρόνια για εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου, και αποδέχτηκε αυτόματο «κόφτη» μισθών και συντάξεων.
Αυτά και μόνο αρκούν για να αποδείξουν, ότι η χώρα περιδινίζεται ασταμάτητα και χωρίς τέλος στο τρίγωνο κ. Σόιμπλε-ΔΝΤ-Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να διαφαίνεται οποιαδήποτε λύση. Και άλλοτε έχουμε υπολογίσει πως το Χρέος, Εξωτερικό και Εσωτερικό μαζί, (το Εσωτερικό αποκρύπτεται!) πλησιάζει το 1 τρις. Ωστόσο απαντήσεις πρακτικές και εφαρμόσιμες στα ερωτήματα: πώς θα εξοφληθεί το Χρέος, πότε θα σταματήσει η καθημερινή οικονομική καταστροφή των πολιτών, τι θα γίνει με τα 99 χρόνια δουλείας και άρα την απώλεια εθνικής κυριαρχίας; κ.ά., δεν δίνονται από την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση.
Κι όμως, από την πρώτη στιγμή ακούστηκαν πάμπολλες φωνές σχετικά με ταπαράνομα και δουλόφρονα Μνημόνια. Πολλοί είπαμε, εξαρχής, ότι το Χρέος που σωρεύονταν στις πλάτες του ελληνικού λαού ήταν (και είναι) παράνομο, τουλάχιστον κατά 80%. Διότι, αποτελεί χρέος από δάνεια που δόθηκαν σε δήθεν ελληνικές τράπεζες των οποίων τα κεφάλαια στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν σε ξένους. Καθώς, και μετά από μεθοδεύσεις δωσίλογων πολιτικών που ενέπλεξαν σκόπιμα την Ελλάδα στα «παράγωγα» ξένων τραπεζών και σε άλλα οικονομικά συστήματα καταλήστευσης.
Εγκαίρως, μονότονα και μοναχικά! επαναλαμβάνουμε, ότι το Χρέος δημιουργήθηκε και λόγω της μοναδικής στην Ευρωζώνη καταστροφικής για την Ελλάδα, δήθεν, «ισοτιμίας» 340,75 δραχμές προς 1 ευρώ. Η χώρα μας μετά από αυτή την εφιαλτική «ισοτιμία» πουλούσε στο εξωτερικό 340,75 φορές φτηνότερατα προϊόντα της και ό,τι εισήγαγε (που ήταν και τα περισσότερα), τα πλήρωνε340,75 φορές ακριβότερα. Έτσι, από το 2002 που εισήλθε στο Ευρώ η Ελλάδα έχασε περισσότερα δισεκατομμύρια από όσα είναι σήμερα το Χρέος της.
Η προσπάθεια της προηγούμενης προέδρου της βουλής, κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, να συστήσει «Επιτροπή Αληθείας για το Χρέος» δεν απέφερε πρακτικά κάτι· μέχρι που την κατάργησε ο επόμενος πρόεδρος της βουλής κ. Βούτσης, στο πλαίσιο της διαπάλης των ιδεών της «πρώτης φοράς Αριστεράς» η οποία διαγράφει ό,τι θετικό έκαναν οι αποδιοπομπαίοι πρώην σύντροφοι.
Ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Παυλόπουλος, στις 27/10/2016, στον λόγο του στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κατά την τελετή ανακήρυξής του ως επίτιμου καθηγητή Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης και Οικονομίας, αναφέρθηκε με νομικά επιχειρήματα σε δεδικασμένα του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκής Ένωσης.Δηλαδή, στις αποφάσεις: «Pringle» (C-370/12), και «Ledra Advertising Ltd» (C-8/15P), κ.λπ. οι οποίες εξεδόθησαν μετά από προσφυγές Κυπρίων εναντίον του «Μνημονίου» που υπογράφηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο όνομα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESΜ).
Το Δικαστήριο Ε. Ε. αποφάσισε ότι αυτό το «Μνημόνιο» ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ή και της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Όσον αφορά δε την Ευρωομάδα (Eurogroup)αυτή ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, γιατί δεν περιλαμβάνεται στο άρθρο 13, περί «θεσμικών οργάνων», στη θεμελιώδη Συνθήκη της Λισσαβόνας, (Συνθήκη Ευρωπαϊκής Ένωσης). Άρα, η Ευρωομάδα (Eurogroup) και όσοι κατ’ εντολή της συντάσσουν, επιβάλλουν και ελέγχουν «Μνημόνια» είναι οντότητες που παρανομούν και οι πράξεις τους παράνομες.
Ο κ. Παυλόπουλος είπε επί λέξη ακόμη, ότι όλα αυτά αποτελούν «…τη ‘‘δυναμική’’ του παγκοσμιοποιημένου και άνευ δημοκρατικού νομιμοποιητικού ερείσματος και ελέγχου χρηματοπιστωτικού συστήματος…» Μίλησε για «θεσμικό και επέκεινα δικαιοδοτικό ‘‘στρουθοκαμιλσιμό’’». Και, αναφέρθηκε στον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης, παράγραφος 1, άρθρο 17 όπου ρητά προβλέπεται η προστασία του Δικαιώματος ιδιοκτησίας,αναφερόμενος καταφανώς στους πλειστηριασμούς σπιτιών και περιουσιών Ελλήνων, λόγω «Μνημονίων». Πρόσθετα αναφέρθηκε στο ότι «ΔΕΝ μπορεί να θίγεται ο πυρήνας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Και, βάσει του άρθρου 1 παράγραφος 52, (ό.π.π) «δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η δημιουργία ανθρωπιστικών κρίσεων και ακραίων κοινωνικών καταστάσεων…»
Από την έναρξη επιβολής στη χώρα μας των καθαρά φασιστικής και αποικιοκρατικής έμπνευσης 3 «Μνημονίων» είχαμε αναφέρει κατ’ επανάληψη, ότιη σημερινή Ευρωπαϊκή (δήθεν) «Ένωση» αποτελεί έναν ολιγαρχικό μηχανισμό που τα όργανά του έχουν ορισθεί μέσα από δαιδαλώδεις και μη ελεγχόμενους σκοτεινούς μηχανισμούς οι οποίοι καταλύουν κάθε έννοια Δημοκρατίας. Λέγαμε (τότε), για το δίδυμο της κ. Μέρκελ και του κ. Σαρκοζί, ότι ΔΕΝ αποτελούσαν ψηφισμένο όργανοτης Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να αποφασίζουν καταλυτικά για μια σειρά θεμελιωδών θεμάτων: από τα «Μνημόνια» μέχρι τον βομβαρδισμό και τη διάλυση του κράτους της Λιβύης. Κι ακόμη, ότι ο κ. Σόϊμπλε δεν είναι ένας ψηφισμένος και εκλεγμένος υπερ-ευρωπαϊκός δυνάστης της Ευρώπης.
Μετά τις αποφάσεις του Δικαστηρίου της Ε. Ε. και την καταγγελτική δημόσια αναφορά τους από τον κ. Παυλόπουλο τα γεγονότα, τουλάχιστον για τη χώρα μας, παίρνουν νέα τροπή και αποκτούν άλλη βαρύτητα. Αυτό που απομένει είναικυβέρνηση και αντιπολίτευση να συμφωνήσουν και να κάνουν το καθήκον τους προς την πατρίδα, στα θεμελιώδη που αφορούν την Εθνική μας Υπόσταση και Ανεξαρτησία.
Με δεδομένα, ότι κανένας ξένος σωτήρας, όπως π.χ. ο κ. Ομπάμα…, δεν πρόκειται να μας σώσει από τα δεινά που προαναφέραμε απαιτείται να χτυπηθεί το πρόβλημα-τέρας στον πυρήνα του, τις δομές του.
Κι αυτό επιβάλλεται να γίνει με πνεύμα Εθνικής Ενότητας συντεταγμένα, και παράλληλα με τα «Μνημόνια» καιτη διαδικασία των αέναων αξιολογήσεων. Πληρώνοντας εν τω μεταξύ τα «χρέη» μας, έστω κι αν τα θεωρούμε παράνομα και καταχρηστικά. Έτσι προτείνονται τα εξής:
  1. ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ έλεγχος του Χρέους από το Γενικό Λογιστήριο του ελληνικού κράτους, με ταυτόχρονο έλεγχο της διαδικασίας από ανώτατους δικαστικούς θεσμούς της χώρας μας. Για, να διαπιστωθεί:
α. Ποιο τμήμα του Χρέους οφείλει ο ελληνικός λαός.
β. Εάν το απεδέχθη σύννομα και όχι καταναγκαστικά, εκβιαστικά, και,
γ. Ποιο μέρος του οφείλεται από ξένες τράπεζες με ελληνικές επωνυμίες που είναι παραρτήματα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην οποία επιστρέφουν τα δήθεν δάνεια.
  1. Προσφυγή της Ελλάδος στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως πολίτη της Ευρώπης ,συνεπικουρούμενο από άξιους νομικούς τους οποίους διαθέτει η χώρα. Έτσι, θα δώσει ένα ιστορικό παράδειγμα υπερκερασμού του επιζήμιου κομματισμού στον αγώνα Απελευθέρωσης και Παλιγγενεσίας της πατρίδος. Και, μακάρι να συστρατευτούν κυβέρνηση, αντιπολίτευση και λοιπά κόμματα, ή να αναλάβουν αυτά ενωμένα τούτη την πρωτοβουλία Εθνικής Σωτηρίας.
Η προσφυγή θα βασιστεί α. στο κυπριακό δεδικασμένο κατά του Μνημονίου και β. κατά του καταχρηστικού «δικαιώματος» διαφόρων ομάδων και ατόμων τα οποία κινούνται παρά το «κράτος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με ό,τι αυτό ακριβώς σημαίνει· μηχανισμοί και πρόσωπα τα οποία δεν διαθέτουν καμία θεσμική νομιμοποίηση από τη Συνθήκη Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  1. Η ίδια ελληνική ομάδα να προσφύγει νομικά απαιτώντας να εφαρμοσθούν και για την Ελλάδα όσα προβλέπονται από τη Χάρτα του ΟΗΕ, (ό.π.π.), σχετικά με«συμφωνία» (Μνημόνια), η οποία επιβλήθηκε με πειθαναγκασμό από τον ισχυρό –Ευρωπαϊκή Ένωση κατά του αδυνάτου –Ελλάδα. Τέλος, μετά τον Λογιστικό έλεγχο του ελληνικού Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όσα πραγματικά χρωστάει η Ελλάδα να τα πληρώσει στο ακέραιο.
Προφανώς πολλά ακόμη θα μπορούσαν να προστεθούν στο κατάλογο κινήσεων Εθνικής Σωτηρίας της Ελλάδος. Όμως δεν υπάρχει πλέον χρόνος και από κάπου πρέπει να αρχίσουμε. Τα μεγάλα προβλήματα απαιτούνγενναίες αποφάσεις που θα προέλθουν μέσα από επανάσταση συνειδήσεων και πνεύμα Ενότητας.
Αν δεν σώσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας κανένας και ποτέ, ακόμη και μετά τα 99 χρόνια, δεν θα μας δείξει έλεος ούτε θα έρθει να μας σώσει.
Έλληνες, ήρθε ή ώρα νά πάρουμε τήν κατάσταση στά χέρια μας καί νά απελευθερώσουμε τήν χώρα μας από τούς ΕβραιοΝαζί καί τά πουλημένα Ελληνόφωνα τσιράκια τους.
Όπως έχετε καταλάβει, αυτά όλα τά γνωρίζουν όλα τά κόμματα, αλλά όλα είναι υπηρέτες τού συστήματος. Μόνοι μας θά σώσουμε τούς εαυτούς μας, τά παιδιά μας καί τήν πατρίδα μας. Άς ενωθούμε καί άς αγωνιστούμε γιά έναν κοινό σκοπό, μακριά από κόμματα καί ιδεολογίες. Γιά τήν Ελλάδα μας , γιά τούς απογόνους μας καί γιά ένα καλύτερο μέλλον γιά τήν πατρίδα μας, τά παιδιά μας καί γιά όλους τούς απογόνους μας. Πρέπει νά γράψουμε τήν δική μας ιστορία ώς Έλληνες, όπως έκαναν καί οί πρόγονοί μας, απέναντι στούς ΕβραιοΝαζί κατακτητές καί στά Ελληνόφωνα τσιράκια τους. 
Όσοι Έλληνες, θέλουν νά συμμετέχουν σέ μία κίνηση πολιτών γιά προσφυγή στό Δικαστήριο τής Ευρωπα'ικ'ής Ένωσης, γιά τούς παραπάνω λόγους, άς επικοινωνήσουν στό τηλεφωνο 6983 701 610 ή μπορούν νά  στείλουν e-mail εδώ:  argyrios2@hotmail.com 

Νέα ενημέρωση 7-5-2017

Ενημέρωση: Αρκετοί συμπολίτες μας από όλη τήν Ελλάδα  ανταποκρίθηκαν στό κάλεσμα αυτό, ακόμη καί Έλληνες από χώρες τής Ευρώπης καί τής Αμερικής, όπου μετανάστευσαν τελευταία λόγο Μνημονίων. 
Ευχαριστούμε όλους αυτούς τούς φίλους, καί ευελπιστούμε όλοι οί Έλληνες, όπου γής, πού έχουν υποστεί τήν εξαθλίωση από τούς άθλιους αυτούς Ελληνόφωνους καί τά αφεντικά τους, πού μάς επέβαλαν αυτά τά παράνομα μνημόνια, πέρα από κομματικές ιδεοληψίες, νά συσπειρωθούν σέ αυτήν τήν Κίνηση Πολιτών Πρωτοβουλίας γιά Καταγγελία στά Ευρωπα'ι'κά Όργανα, ή οποία καί  δημιουργήθηκε άμεσα, μετά από τό τόσο μεγάλο ενδιαφέρων γιά συμμετοχή, πού έδειξαν οί συμπολίτες μας, γιά νά σώσουμε τήν πατρίδα μας αλλά καί τούς απογόνους μας   από τήν σκλαβιά τών Μνημονίων. 
Είναι τό λιγότερο πού μπορούμε νά κάνουμε σήμερα, σέ αυτές τίς συνθήκες. 

Τούς ευχαριστούμε όλους

1.<<ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΟΜΑΔΟΣ(Εurogroup)  ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ>>

2.<<ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ>>

3.<<ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ>>

4.<<ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ>>

5.<<ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Κ.Τ, ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ>>

Ή νίκη θά είναι δική μας, διότι ό αγώνας μας είναι δίκαιος καί νόμιμος, καί αυτοί πού μάς επέβαλαν τά Μνημόνια, (Ευρωπαίοι καί οί Ελληνόφωνοι Υπηρέτες τους), είναι παράνομοι.

Υ.Γ: Θά υπάρξει νέα ενημέρωση γιά τήν πορεία τής Κίνησης Πολιτών όσον αφορά τήν παραπάνω πρωτοβουλία γιά Καταγγελία στά Ευρωπα'ι'κά Όργανα.


Μέ αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης