.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ με ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΦΙΛ...............Δείτε πως



Στην πραγματικότητα δεν ζούμε την άτσαλη εξουσία της Αριστεράς εδώ κι ένα χρόνο, αλλά ολόκληρη η περίοδος της Μεταπολίτευσης είναι η ύπουλη, μεθοδική επικράτησή της. Χίλιες φορές έχουμε αναφέρει ότι δεν είναι ο όποιος Κομμουνισμός αλλά αυτή η άτσαλη, αγράμματη, ανερμάτιστη, μοχθηρή μεταξύ σομόν και ροζ Αριστερά που “κέρδισε” μια χώρα, διαλύοντάς την.
Σε όλα αυτά τα χρόνια πόσοι τολμούσαν να μην είναι Αριστεροί; Το επίθετο αυτό έγινε η ομπρέλα που χώρεσε κάθε καρυδιάς καρύδι , πήρε αποχρώσεις πάντα ήπιες, αρχικά το λαχανί του ΠΑΣΟΚ, μετά το φιλοευρωπαϊκό ΚΚΕ εσ, Συνασπισμός, ΣΥΡΙΖΑ και πολλά παρακλάδια με κοινό όμως στοιχείο την εθελοδουλία προς την Δύση, την εθελοτυφλία, και κεντρικά το απόλυτο μίσος προς οτιδήποτε Ελληνικό, οτιδήποτε έχει να κάνει με την χρονική συνέχεια, την Παράδοση, με οτιδήποτε έχει μέσα του Ελλάδα. Ήδη στην προηγούμενη πρόταση οι κοιμισμένοι Δυτικολάγνοι νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα για εμένα και το ποιόν μου, και με αποστροφή δεν χρειάζεται να συνεχίσουν την ανάγνωση.
Μα εδώ που ζούμε πώς να το πω Κογκό; Την γλώσσα που μιλάμε έτσι και όπως τέλος πάντων την μιλούμε να την αποκαλέσω Σουαχίλι μήπως; Και την ιδιοπροσωπία μου την αποτελεί ο Ακινάτης μήπως περισσότερο από τον Παλαμά; Τον κάθε Παλαμά.
Είναι δυνατόν να χτίζεται κάτι από ψέμματα και όμως να έχει αλήθεια, ενώ διάφοροι που ισχυρίζονται ότι θέλουν επιθυμούν, πρεσβεύουν μόνο λογική και αλήθεια να βυθίζονται απολύτως κι εντελώς σε μια μακάβρια κατολίσθηση της ύπαρξής τους που με μανία θέλουν να την γενικεύσουν σε πάνδημη ασθένεια για να ικανοποιηθούν μόνο με τον θάνατο.

Ο Ηρακλής είναι ένας μύθος.


Είναι όμως κάτι καλό ή κακό η ιστορία του; Την χρειάζομαι ακόμη μετά τόσες χιλιάδες χρόνια ή να τον πετάξω στα σκουπίδια. Μα θα τον κρατήσουμε αλλά θα πετάξουμε όλα τα ενδιάμεσα από την κατάκτηση της Ρώμης μέχρι το ’21, που όμως πράγματι έγινε η απελευθέρωση αυτή , η μισερή και μισακή το κατεξοχήν όχημα της αυτοδιάλυσης μας. Και ο Λαός αυτός ξεσηκώνεται και χύνει το αίμα του όποτε χρειάζεται για να βρεθεί μετά από λίγο καιρό πάντα υπόδουλος επιτήδειων και ξεπεσμένων.
Είτε αρέσει είτε όχι την επανάσταση δεν την έκανε ο Κοραής μα ο βρόμικος και βρομόστομος Καραϊσκάκης. Είτε σας αρέσει είτε όχι, στοιχεία μας είναι και ο Προφήτης Ηλίας, είτε είναι αληθινός για εσάς είτε όχι με όλα του τα ξωκλήσια σε κάθε κορφή. Δεν υπάρχει λαός που κάνει άλματα στην ιστορία, μα ο λαός είναι το ανθεκτικό υλικό που περνά δια πυρός και σιδήρου και αν αντέχει συνεχίζει,αλλιώς είναι υποσημείωση ιστορικών βιβλίων.

Ποιο είναι το μεγάλο και απλό ταυτοχρόνως θέμα των αριστερών που ούτε για πλάκα όμως δεν είναι κομμουνιστές; Η διαφθορά της ψυχής τους που χτίζεται σε μια σειρά από κόμπλεξ που οι ασθενείς μόνοι τους επιλέγουν με υπερηφάνεια και υιοθετούν. Μόνοι τους θέλουν να προσλάβουν κάθε αρρώστια, κάθε τρέλα, κάθε μειονέκτημα της Δύσης. Γιατί μην μου πείτε ότι οι Συριζαίοι έχουν σπουδάσει όλοι τους τα νάματα της Δυτικής τέχνης και κουλτούρας. Απλά λιγούρια είναι όλοι αυτοί, λιγούρια όπως πολλοί στην κοινωνία μας. Και νομίζουν όλα αυτά τα λιγούρια, ότι με το να γίνονται όλο και πιο δουλικοί, ότι θα πάρουν θέση κοντά στα αφεντικά. Κοντά θα είναι… αλλά από κάτω.
Γιατί πέρσι στο μεγάλο ψέμα του Δημοψηφίσματος οι υποκριτές και άθλιοι Συριζαίοι, προφασίζονταν ότι ήθελαν το ΟΧΙ, αυτοί που δεν ήταν και είναι απλά το κατεξοχήν κόμμα του Ναι αλλά είναι του “Ναι σε όλα”.

Γιατί ακόμα και το κερασάκι στην τούρτα η υπόθεση του βλάκα Βέλγου έχει ένα υπέροχο μάθημα. Είπε ότι θα κάνει αφιέρωμα στη χώρα του κλπ και με όλη την υπέροχη σεμνότητα που τον διακρίνει θα προβάλλει κυρίως έργα του κλπ κλπ κλπ. Και δεν ΄έχει σημασία πια η υποτιθέμενη εξέλιξη του συγκεκριμένου γεγονότος αλλά ως σύμβολο της κατάστασης μας είναι καίριο. Ακόμα και αυτός έχει και θέλει να έχει πατρίδα.

Μόνο οι Συριζαίοι έχουν βαλθεί ντε και καλά να μην έχουν. Είναι τόσο ποτισμένοι από αρρώστιες που τους είναι αδύνατον να κάνουν το πιο στοιχειώδες πράγμα γύρω από την διοίκηση τής χώρας όχι εξαιρετικά αλλά απλά ανεκτά. Οι τσαπατσούληδες αυτοί τυχαίοι μπλέκουν την ελευθερία με σκουλαρίκια, σεξουαλικές επιλογές και το απολύτως θολό βασίλειο του σκοτεινού τους διαφωτισμού.

Γιατί αλήθεια πόσοι Συριζαίοι έχουν διαβάσει Βολτέρο ή Ρουσό, ακούν Χέντελ, γνωρίζουν τον Μπέργκμαν, αναγνωρίζουν την Ιησουίτικη παιδεία του Τζόις, το τέλος του Ρεμπό, ή μήπως πιο δύσκολα όπως ο Μπέλα Ταρ και ο Λαρς φον Τρίερ. Γιατί προσέξτε όλα αυτά τα εθελόδουλα πλάσματα ξέρουν μόνο ονόματα, όχι βάθος. όχι το κέντρο. Είναι κελύφη, άνθρωποι τσόφλια. Γιατί όλοι αυτοί οι δυτικοί , τυχαία ονόματα διάλεξα, έχτιζαν ή χτίζουν ακόμα πάνω στα βάσανα και τους καημούς που τους απαρτίζουν έστω και με “βίαιο” τρόπο, δεν αρνούνται όμως τα υλικά τους, την γλώσσα τους, τις αρχές που τους απαρτίζουν και την παιδεία τους ακόμα κι αν δεν συμφωνούν μαζί της σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Χτίζουν επαναλαμβάνω από τη γη τους.

Δεν σε κάνει πιο Ευρωπαίο το να πιθηκίζεις, ούτε πιο Αστό, αφού αυτό είναι ένα από τα μεγάλα απωθημένα υποτίθεται του τόπου, το να υποδουλώνεσαι. Και οι απέναντι ανθρώπους προτιμούν, αλλά βρήκαν οσφυοκάμπτες. Αφού τους βολεύουν δεν τους αλλάζουν. Μόνο οι δικοί μας έχουν βαλθεί να κάψουν, γκρεμίσουν , παραδώσουν, προσβάλλουν, λιώσουν, ξεπουλήσουν την πατρίδα που τους δόθηκε. Γιατί αν μου έμοιαζε το όποιο σχήμα ΝΔ ΠΑΣΟΚ που είχε προηγηθεί προδοτικό, καταστροφικό κι επικίνδυνο, αυτοί εδώ οι τυχαίοι μετατρέπονται σε μοιραίους.

Διαβάζω πάλι τον Θουκυδίδη, στη μετάφραση του Βενιζέλου. Το μάτι μου έχει πήξει από σφαγές αιχμαλώτων, αμάχων, ηττημένων. Ναι δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία είμαστε Έλληνες. Στα πιο κρίσιμα οι χειρότεροι παίρνουν την εξουσία και οι φωνές της λογικής λοιδορούνται. Αν λοιπόν θέσουμε την ικανότητα της μετάφρασης του κειμένου ευθέως ανάλογη με την ουσία της πολιτικής τότε ο Βενιζέλος επαναλαμβάνω μετάφρασε το σύνολο του έργου -τα συμπεράσματα δικά σας- ενώ ο γελοίος, αγράμματος, ανερμάτιστος Τσίπρας δεν μπορεί να διαβάσει ούτε μια φράση.

Γιατί αλήθεια σε τι είναι πρίγκιπας και πρωταθλητής αυτός και η παρέα του; Στην αγραμματοσύνη, στην τσαπατσουλιά, στην εθελοδουλία, στην βαθιά κακία. Είναι ο βασιλιάς της μετριότητας.
Αυτοί μισούν και πατρίδα και οικογένεια, και καθετί που μας απαρτίζει. Μα αν, λέω είναι ψέμα ο Ηρακλής και ο Χριστός, και μέσα στα ψέματα τους σώζουν ζωές (σώζω σημαίνει στα Αρχ. Ελ. Ολοκληρώνω), οδηγούν, προχωρούν, φωτίζουν. Τι κάνουν οι αριστεροί τύραννοι. Μα ναι είναι αλεπόπουλα αφού σε ένα χρόνο έκαναν αυτά που για τους Πασόκους και τους άλλους πήρε κάποια χρόνια μπορεί πέντε και παραπάνω. Τι έχουν κάνει καλό;

Ο βασιλιάς είναι γυμνός μα τα κόμπλεξ είναι τόσα πολλά , επειδή μόνοι μας τα υιοθετούμε και τα υπερασπιζόμαστε τόσο που δεν τολμούμε να το πούμε. Αν ο πατέρας σου ήταν κακός, τι κάνεις φίλε, καταργείς τους πατέρες; Αν η ψυχανάλυση και τα ψυχοφάρμακα είναι δρόμος γιατί ούτε ένας δεν στέκει στα πόδια του από τη στιγμή που ανοίξει αυτήν την δολερή πόρτα;

Πριν ασχοληθείς με τον γείτονα καλό είναι να μαζέψεις το σπίτι σου. Δεν υπάρχει λίγη ή πολλή οίηση. Μα Ελληνικά από το κτήνος δεν περιμένω. Αλήθεια πιστεύετε ότι έχει διαβάσει Ρίτσο. Αναγνωστάκη, ότι μπόρεσε να ξεπεράσει τις πρώτες δέκα σελίδες από τις “Ακυβέρνητες Πολιτείες” του Τσίρκα, ότι γνωρίζει έστω και κατ’ όνομα το “Κιβώτιο” του Α.Αλεξάνδρου, αυτός ο πρωθυπουργός της ντροπής; Μέγιστο του υποθέτω θα είναι λίγος Λουντέμης και το όνομα του Βάρναλη. Και αν έγραφε ο τελευταίος μια μπαλάντα για ένα γάιδαρο, θα ήταν πια όχι ο πονεμένος γάιδαρος-λαός-απλός άνθρωπος, αλλά ο απόλυτος γάιδαρος, προβληματικός Αλέξης.
Αν μετά από λίγα χρόνια διαβάζουμε την ιστορία αυτών των χρόνων συνοπτικά θα αναφέρεται ότι μετά από μια σειρά καταστροφικών και κακών κυβερνήσεων προτιμήθηκαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες, οι απολύτως χειρότεροι που έφεραν την οριστική καταστροφή στη χώρα. Οφείλουμε όλοι να κάνουμε ότι μπορούμε για να φύγουν αυτοί.

ΥΓ.1 ότι γράφω είναι ήπιο μπροστά στην καταστροφή που συντελείται. ΝΥΝ….
ΥΓ2 δεν μπορεί να είναι ελπίδα ή λύση τα μορφώματα των γελοίων τύπου Φώφης και Σταύρου. Έλεος…