.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΜΑΝΗ : Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Μόλις έσκασε… Δείτε ποιος ήταν τελικά, ο Νονός της Νύχτα που έσφαξαν στο Παλαιό Φάληρο


Πρώτα οι αντίπαλοί του σκότωσαν το… δεξί του χέρι, ύστερα εκείνος “χρεώθηκε” τις δολοφονίες δυο νονών και σήμερα κάποιοι έστησαν ενέδρα στον ίδιο, τον αποκαλούμενο “καράφλα” ή “σαμπρέλα”.

Ο πόλεμος των νονών μαίνεται για χρόνια. Τα τελευταία δύο όλα δείχνουν ότι είναι σε εξέλιξη ένα ακόμη μεγάλο ξεκαθάρισμα. Η πρώτη επίθεση φαίνεται ότι έγινε με την εκτέλεση του Βασίλη Γρίβα έξω απ’ το σχολείο του γιου του.

Από εκείνη τη στιγμή όλοι περίμεναν νέο αίμα. Ο νεκρός σύμφωνα με ορισμένους ήταν το δεξί χέρι νονού που βρισκόταν στη φυλακή. Κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν και τον ίδιο τον νονό από τη μέση.

Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, τον τραυμάτισαν. Ο αποκαλούμενος “καράφλας” ή “σαμπρέλας” επιβίωσε ωστόσο και όλοι περίμεναν την απάντησή του…

Όταν μέσα στο 2017 έπεσαν νεκροί οι Βασίλης Στεφανάκος και Γιώργος Λίτσας ο “καράφλας” ή “σαμπρέλας” θεωρήθηκε ο κύριος ύποπτος, πως ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα συμβόλαιο θανάτου.
Κάπως έτσι φαίνεται ότι οι αντίπαλοί του φαίνεται ότι αποφάσισαν να απαντήσουν… έστησαν τη σημερινή ενέδρα στο Παλαιό Φάληρο…