.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ............Φιλία ή ...............δείτε να καταλάβετε

Να γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τα πήρε και από τους Ρώσσους και από τους Αμερικανούς για να πουλήσει το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους Σλάβους ! Έχουμε βάσιμα επιχειρήματα !

 

Όταν ένας Ελληνόφωνος ‘Άπατρις Μηδενιστής ΑριστεροΔεξιός βλέπει έναν Έλληνα Πατριώτη να διαδηλώνει για την Πατρίδα του αναρωτιέται, γιατί άραγε το κάνει αυτό ο Πατριώτης και πόσα παίρνει για αυτό ;
Διότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν τον χρόνο τους κινδυνεύουν και ρισκάρουν ακόμα και με την ζωή τους για την Πατρίδα τους και ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ !
Διότι για τον Ελληνόφωνο ‘Άπατρη Μηδενιστή ΑριστεροΔεξιό είναι αδιανόητο να κινδυνεύεις, να αφιερώνεις χρόνο και να ρισκάρεις με την ζωή σου για κάτι από το οποίο δεν θα έχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΚΕΡΔΟΣ σε χρήματα !
Διότι το αξιακό σύστημα ενός Ελληνόφωνου‘Άπατρη Μηδενιστή ΑριστεροΔεξιού δεν διαφέρει σε τίποτα από το αξιακό σύστημα των ζώων ( να με συγχωρέσουν τα συμπαθητικά πλάσματα που τα εξομοιώνω με αυτά τα ΑριστεροΔεξιά σκουπίδια ! )
Όπως ένα γουρούνι ενδιαφέρετε μόνον για την τροφή και δεν τον νοιάζουν όλα τα υπόλοιπα, δεν έχει Πατρίδα ούτε Ιστορία ούτε Τιμή ούτε Βωμούς και Εστίες, έτσι και οι Απάτριδες Μηδενιστές ΑριστεροΔεξιοί νοιάζονται μόνον για το τι θα φάνε ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ !
Και για αυτό κατηγορούν του Έλληνες Πατριώτες ότι δήθεν τα έπαιρναν από δεξιά και αριστερά, δήθεν από Ρώσσους, Καναδούς Ινδιάνους και Εξωγήινους για να κάνουν συλλαλητήρια, διότι δεν υπάρχει Απάτριδος Ιδεολόγος που να κάνει μια πράξη χωρίς να τα παίρνει, επειδή οι ίδιοι τα έχουν πάρει από το Αφεντικό του Νίμιτς που δεν είναι κανένας άλλος από τον ίδιο τον Τζωρτζ Σόρος για αυτό αναζητούν να βρουν χρηματοδότες.
Πρώτον γνωρίζουν πως η οποιαδήποτε χρηματοδότηση των Πατριωτών είναι ανέφικτη μιας και δεν μιλάμε για 100 άπλυτους αναρχοαριστερούς αλλά για συλλαλητήρια που κυρίως οργανωνόνταν από το διαδίκτυο με προσωπικές πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουν να οργανώνονται. Μιλάμε για εκατομμύρια Έλληνες, μόνον στην Θεσσαλονίκη το μεγάλο συλλαλητήριο το πρώτο είχε ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο κόσμο και στην Αθήνα το 1,5 εκατομμύριο κόσμο, επομένως δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να χρηματοδοτεί εκατομμύρια ανθρώπους.
Από την άλλη φυσικά τα αριστερά κέντρα που διαδίδου λάσπες για χρηματοδότες γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα ρίχνουν λάσπες για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, και ότι χρηματοδότες ουδέποτε υπήρξαν, μιας και είναι οξύμωρο να χρηματοδοτεί η Ρωσσία συλλαλητήρια και εκατομμύρια ανθρώπους κατά της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους, την στιγμή που ίδια η Ρωσσία ήταν από τις πρώτες χώρες μαζί με την Σερβία και Βουλγαρία που αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομα “Μακεδονία” εδώ και σχεδόν 28 χρόνια και χρηματοδότησαν λυσσαλέα να το προωθήσουν σε παγκόσμιους οργανισμούς.
Είναι αδιανόητο η Ρωσσία να τάσσετε υπερ των Ελλήνων Πατριωτών, διότι βγαίνει κερδισμένοι από την προδοσία της Μακεδονίας, καθώς με τα νέα δεδομένα οι Μακεδόνες και η Ιστορία της Μακεδονίας εμφανίζεται ως Σλαβική, οι Σλάβοι κλέβουν από τους Έλληνες τον Μέγα Αλέξανδρο και την ιστορία 3000 και πλέον ετών, και η Ρωσσία ως μεγαλύτερη Σλαβική χώρα και η προστάτιδα των Σλάβων αποκτά εδαφικές διεκδικήσεις στα Βαλκάνια, αυτό σαφώς το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι ΑριστεροΚομμουνιστές και δεξιοί και ΣΙΩΠΟΥΝ ΥΠΟΠΤΑ διότι οι ίδιοι κατά πάσα πιθανότητα τα παίρνουν από παντού, και από τον Σόρος και από τους Ρώσσους διότι και τους δυο συμφέρει η υφαρπαγή της Ελληνικής Ιστορίας.

Η Ρωσσία έχει μεγαλύτερο συμφέρον να χρηματοδοτήσει μια τέτοια ενέργεια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και καθόλου απίθανο πίσω από την προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να βρίσκονται οι ίδιοι οι Ρώσσοι στο μεγαλύτερο βαθμό και να έπαιξαν καταληκτικό ρόλο.
Γεωπολιτικά η Ρωσσία έχει πραγματικά συμφέροντα να εμφανιστεί Σλάβος ο Μέγας Αλέξανδρος και η Μακεδονία σλάβικη με την ιστορία 3000 ετών, αμέσως αποκτά “βάσιμες” ιστορικές εδαφικές διεκδικήσεις.
Σας πληροφορούμε πως προ μηνών τον Μάρτιο του 2018 τα Σκόπια είχε επισκεφθεί ομάδα Ρώσσων με επικεφαλής τον ΔΟΥΓΙΝ που είναι Πανσλαβιστής, είναι γνωστός για τις Πανσλαβιστικές του απόψεις και είναι το δεξί χέρι του Πούτιν και ο σύμβουλος του

Η Μεγάλη Πρόκληση του ΝΤΟΥΓΚΙΝ στα ΣΚΟΠΙΑ  



Σχετικά με την προ ημερών απέλαση των Ρώσσων διπλωμάτων πιστεύουμε ακράδαντα πως είναι ένα Θέατρο ψευδαντιπαλότητας για να μην φανερωθεί ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τα πήραν και από τους Ρώσσους.
Διότι ουσιαστική αντίδραση εκ μέρους των Ρώσσων δεν υπήρξε πέραν των χλιαρών δηλώσεων, ολοφάνερα δείχνει ένα πονηρό σχέδιο των μεγάλων δυνάμεων που ελέγχονται από τους Παγκοσμιοποιητές κατά της Ιστορίας της Ελλάδος !

Εμείς ως Έλληνες ακομμάτιστοι και άφιλοι προς τους ξένους πρέπει να παλεύουμε για τα δικά μας συμφέρονται και ΟΧΙ για τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων, και πρέπει να καταλάβουμε ότι ΦΙΛΟΥΣ πέραν των Ελλήνων και Ελληνίδων δεν έχουμε !
Ούτε ΦιλΈλληνες υπάρχουν στο απόλυτο βαθμό πλην μερικών εξαιρέσεων, ο καλλίτερος εκ των ΦιλΕλλήνων έχει και αυτός τα συμφέροντα του !