.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΛΑΔΙ ΜΑΝΗΣ - Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής εκθλιψης ΤΑΛΕΤΟΝ!


 
Ένα όμορφο κολάζ με φωτογραφίες από το κορυφαίο taleton του προϊόντος. 


Πλάι στην αιωνόβια και ιερή αυτή ελιά 4000 περίπου ετών το εξαιρετικό μας παρθένο ελαιόλαδο!!!!Μια καταπληκτική φώτο που σας αφιερώνω φίλοι μου από καρδιάς.   
 


 Και μετά τα κοψίδια τί?😅😅😅Αγνό μελακι Μάνης θυμαρίσιο βραβευμενο για να πάρουμε όλες τις βιταμίνες και τα οφέλη του 🙌🙌🙌🙌 απλά θεϊκό 🐝🐝🐝🐝🐝





 Επάνω στα ερείπια του παρελθόντος μας μπορούν να γεννηθούν οι πιο ευφάνταστες ίδιες για το μέλλον.Οταν γνωρίζουμε το παρελθόν μας ορίζουμε καλύτερα το μέλλον μας.


 Έτοιμες προς βρώση οι πρώτες ελιτσες Καλαμών για εφέτος. Χαρακτες, ξυδατες με φυσικό μανιάτικο αλάτι μέσα σε ελαιόλαδο κατά των παραδοσιακό τρόπο παρασκευής στην Λακωνία.Διαθέσιμες σε συσκευασίες 10 κιλών εστιατορίων,3 κιλών και 314γραμμαρίων.

Γνωρίζεται ότι το ελαιόλαδο είναι Ασπίδα κατά του καρκίνου και της γήρανσης? Ο Ιπποκράτης ο γνωστός γιατρός της αρχαιότητας είχε κάνει αναφορά για 60 διαφορετικές χρήσεις του ελαιολάδου .Έχει αντιφλεγμονώδη δράση, περιεχει βιταμίνη Α, Β, Ε, Κ ,ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες,ω 3 λιπαρά οξέα και πολυφενολες οι οποίες είναι αντιοξειδωτικα συστατικά .Με λίγα λόγια τα έχει όλα.  

 


Πεντανόστιμα τα μπισκοτοκούλουρα!🤩🤩

Με μία δοκιμή, ακόμη και ο πιο απαιτητικός καταναλωτής, θα πειστεί για την άριστη ποιότητα των προϊόντων
  
Είναι σημαντικό να γίνονται νέες επιχειρηματικές προσπάθειες στην περιοχή μας, μέσω των οποίων αναδεικνύονται τα λακωνικά προϊόντα!!! 



 Φρέσκο αγουρελαιο ανωτέρας ποιότητας, επεξεργασμένο στους 25 βαθμούς Κελσίου, επιτυγχάνουμε έτσι την διατήρηση όλων των βιταμινών και των αντιοξειδωτικών πολυφαινολων ,με άρωμα μοναδικό φρουτωδες και φρεσκοκομενου χορταριου, χαρακτηριστικό της κορωνεικης ποικιλίας!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟ


Διεύθυνση:

5 Μαΐου Σκάλας Λακωνίας

Τηλ. επικ: 2735093458 - 6972291997

 

e-mail:  taletonoil@gmail.com






ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ