.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! - Οι προδότες κυκλοφορούν ανάμεσά μας - Τότε το ΚΚΕ, σήμερα ο Τσίπρας ???


Έξω οι Ανθέλληνες απ την Ελλάδα μας!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 14 Δεκεμβρίου 1926
 
"Η απελευθέρωση των λαών αυτών από τον ζυγό της σέρβικης, βουλγαρικής, ελληνικής και τουρκικής μπουρζουαζίας, η συνένωση όλων των τμημάτων της διαμελισμένης μεταξύ Βουλγαρίας, Σερβίας και Ελλάδος Μακεδονίας και της διαμελισμένης μεταξύ Βουλγαρίας, Ελλάδος και Τουρκίας Θράκης σε μια ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη, η Ομοσπονδιακή Ένωση όλων των Βαλκανικών λαών σε μια Βαλκανική Ομοσπονδία, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίον θα καταπαύσει κάθε εθνική καταπίεση στα Βαλκάνια."

(σ.σ.) : 14 Δεκεμβρίου 1926 το προδοτικό δημοσίευμα στον Ριζοσπάστη. 14 Δεκεμβρίου 2018 (ακριβώς 92 χρόνια μετά), η προδοτική-προκλητική παρουσία του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη κατά της Μακεδονίας μας. Έξω οι προδότες από την Χώρα μας!!!

Για την αντιγραφή και τον σχολιασμό
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ, 9/12/2018

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν, γιατί όλη η προδοτική κοινοβουλευτική συντεχνία εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό)

Δεν είναι καθόλου ένα απλό "προσύμφωνο" ...η "συμφωνία της λίμνης". Έχει ήδη πλήρη νομική εγκυρότητα και παράγει έννομα αποτελέσματα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο -δεν θέλω να πλατειάσω εδώ (λόγω έλλειψης χώρου). Όπως ακριβώς έννομα αποτελέσματα παρήγαγε και η λεγόμενη προηγούμενη "ενδιάμεση συμφωνία", που είχαν υπογράψει το 1995 οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδος (Παπούλιας) και Σκοπίων.

Η "ενδιάμεση συμφωνία" δεν πέρασε ποτέ από την ελληνική Βουλή! Κι όμως κρίθηκε από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης πλήρως νόμιμη (ως λεγόμενη "Διεθνής Συμφωνία απλοποιημένης μορφής"), με συνέπεια να καταδικαστεί η Ελλάδα από το Διεθνές Δικαστήριο (μετά την προσφυγή της FYROM) για την "απειλή" και μόνον του Κ. Καραμανλή το 2008, να ασκήσει βέτο κατά της προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Αυτά όλα, είναι λίγο πολύ "ψιλά γράμματα" και όχι εύληπτα για τον καθένα.

Προσωπικά έχω μελετήσει το βιβλίο του Έλληνα δικαστή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης Εμμανουήλ Ρούκουνα "ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ" (2η έκδοση ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, σελίδα 71...106), όπου όλα αυτά αναλύονται διεξοδικά τι και πως... Κατά συνέπεια, όλοι οι αραχτοί "βολευτάδες" μας όλων των κομμάτων γνωρίζουν τι συμβαίνει και κοροϊδεύουν προκλητικότατα τον Ελληνικό Λαό. Με την συμμετοχή τους και μόνον σ αυτή την προδοτική Βουλή νομιμοποιούν-θεσμοθετούν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, με την καθόλου τυχαία φυσική παρουσία (!) του εκπροσώπου τους ΄"πρωθυπουργού" κατά την υπογραφή της "συμφωνίας της λίμνης", που σήμαινε την ανεπιφύλακτη συναίνεση της Βουλής. Το γιατί, εξηγείται στην Διεθνή Σύμβαση της Βιέννης του 1969...

Αρκετά. Εγώ σταματώ εδώ. Εσείς, σταματήστε να στηρίζετε-υποστηρίζετε-ανέχεστε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Κάτω τα χέρια απ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!