.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΜΑΡΟΥΣΙ: " Έφυγε " ο Μιχάλης Βιντζηλαίος


Η οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, που από χθες είναι φτωχότερη, θρηνεί βαθύτατα για το θάνατο του Μιχάλη Βιντζηλαίου.

 Σε ηλικία 85 ετών έφυγε ο τελευταίος μεγάλος αθλητικός παράγοντας του Γ.Σ.Α Μιχάλης Βιντζηλαίος. Διετέλεσε επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας και πρόεδρος του Συλλόγου την περίοδο 1985-1990, εκπρόσωπος του Γ.Σ.Α στην Ε.Ο.Κ – Ε.Σ.Κ.Α, β αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Κ, πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α Αττικής, επίτιμος αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Κ. και επίτιμος πρόεδρος του Γ.Σ.Α τα τελευταία χρόνια. Υπηρέτησε το ελληνικό μπάσκετ από πολλές θέσεις.
Η προσφορά του στον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου που τόσο αγαπούσε αλλά και στην ελληνική καλαθοσφαίριση εν γένει ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος και πολύ καλός φίλος».

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκφράζει ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Αμαρουσίου Κωνσταντίνος Κουτσούκος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ.Α, στην απρόσμενη είδηση της απώλειας του Μαρουσιώτη Μιχάλη Βιντζηλαίου.

Το Δ.Σ. θα παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου την Πέμπτη 29/03, προκειμένου να αποχαιρετήσει την αγαπημένο συνεργάτη, φίλο και συνοδοιπόρο όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης θα κατατεθεί στεφάνι ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του.

Αιωνία η μνήμη

Καλό ταξίδι φίλε

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Κουτσούκος