.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΕΥΤΗΣ; ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟ 2017


Ας εξετάσουμε τώρα την πολιτική συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα.
  Υποσχέθηκε προεκλογικά:
• Κατάργηση των Μνημονίων και κατάργηση «με ένα νόμο και σε ένα άρθρο» όλων των μέτρων λιτότητας. Αντί αυτού το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο. Λίγο μετά, ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε: «Δεν είπα εγώ ότι μπορούν να σκιστούν τα Μνημόνια με ένα νόμο»!
• Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. «Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος παράλογος, δεν διορθώνεται, καταργείται», δήλωνε το 2014. Αντί αυτού το 2015 καλούσε τους πολίτες να ανταποκριθούν στην εθνική προσπάθεια και να καταβάλουν τις τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ, ο οποίος διατηρείται μέχρι σήμερα.
• Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ. Ο μισθός όχι μόνο δεν αυξήθηκε αλλά μειώθηκε ακόμη περισσότερο λόγω της καθιέρωσης ευέλικτων μορφών απασχόλησης.
• Επαναφορά αφορολόγητου ορίου στις 12.000 ευρώ. Αντί αυτού το αφορολόγητο από το 2019 θα πέσει στα 5.600 ευρώ με αποτέλεσμα οι φορολογούμενοι να πληρώσουν υψηλότερους φόρους.
• Προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, με το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Αντί αυτού εφαρμόστηκαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (και πρώτης κατοικίας), συνολικού ύψους περίπου 11,5 δισ. μέχρι το τέλος του 2019.
• «Να κλείσει κάθε συζήτηση για αύξηση του ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές». Αντί αυτού η κυβέρνηση κατάργησε το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά και τον αύξησε στην υπόλοιπη χώρα από το 13% στο 24%!
• Αποκλιμάκωση του πλεονάσματος για το 2019 στο 2,5% και το 2020 στο 2%. Αντί αυτού υπέγραψε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2020 και 2% μέχρι το 2060.
• Δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις. «Αν είναι να υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις σαν το Ελληνικό, καλύτερα ψηφίστε Σαμαρά», δήλωνε προεκλογικά. «Θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αλλά θα υπερασπιστούμε το δημόσιο αγαθό», δήλωνε αναφερόμενος σε πιθανή ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε.
Οι λάθος εκτιμήσεις και η κατάργηση κόκκινων γραμμών.
Κατά την τριετή διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας και πάλι έπεσε έξω σχεδόν σε όλες τις υποσχέσεις που έδωσε, αλλά και στις εκτιμήσεις για το τέλος της κρίσης. Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε:
• Καμία μείωση στις συντάξεις, καθώς «πρόκειται για κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης», τόνισε στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο του 2015. Αντί αυτού υπέγραψε νέες μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων από το 2019.
• Έγκαιρο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης «και με θετικό πρόσημο». Η αξιολόγηση έκλεισε τελικά με πολλούς μήνες καθυστέρηση στις 15 Ιουνίου 2017, με σκληρά μέτρα λιτότητας.
• Συγκεκριμένα μέτρα από τους δανειστές για τη μείωση του χρέους την άνοιξη του 2017 για να ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το πολυνομοσχέδιο με τα σκληρά μέτρα της δεύτερης αξιολόγησης. Τελικά δεν υπήρξε καμία απολύτως δέσμευση για τη μείωση του χρέους.
• Την άνοιξη του 2015 είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει δημοψήφισμα, εκλογές ή να επιβληθούν capital controls. Λίγους μήνες μετά έγιναν και τα τρία!
Σύμφωνα πάλι με τον πράκτορα του ΝΑΤΟ Αθανάσιο Στριγά.
Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας είναι προκατασκευασμένοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, από τα Παγκόσμια Διευθυντήρια. Ο καθένας τους μοιάζει μ’ έναν άνθρωπο που στέκεται μπροστά σ’ ένα μύλο. 
Μόλις τελειώσει το προκατασκευασμένο έργο του, ένα πτερύγιο του μύλου τον ρίχνει κάτω. 
Κατόπιν έρχεται η σειρά του δεύτερου, τρίτου κλπ. 
Καταγγέλλω εκείνους τους Έλληνες πολιτικούς που οδήγησαν τη χώρα στο δρόμο της διαταραγμένης συμβίωσης και -σχεδόν- πέτυχαν να ρίξουν την Ελλάδα στο αμερικανικό τέλμα. 
Κέρδισαν τους πρωθυπουργικούς θώκους, αφοσιωμένοι στην αναγκαιότητα του τεμαχισμού της χώρας. 
Υπάρχουν δύο παγκόσμιες συνωμοτικές οργανώσεις, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή, από τις οποίες εκπηγάζουν τα πάντα: αυτές καθορίζουν τον πόλεμο και την ειρήνη, αυτές διορίζουν τους πρωθυπουργούς και τους δικτάτορες, αυτές μοιράζουν και την οικονομική εξουσία των καρτέλ του πετρελαίου.
·       Έχουμε την  ύπαρξη ενός παγκόσμιου «Συμβουλίου κατασκευής πολιτικών» με πρόεδρο τον Ντ. Ροκφέλερ και μέλη τούς Κίσινγκερ, Αλεξάντερ Χέιγκ, Τόσιο Νακαμούρα (της Μιτσουμπίσι), Ρότσιλντ (τραπεζίτη), Ανιέλι (της Φίατ), Ντάνκαν (της Κόκα-Κόλα), κ.λπ.
·       δεν υπάρχουν ούτε κοινωνικές δυνάμεις ούτε πολιτικά κινήματα. Όλα είναι αποτέλεσμα μηχανορραφιών και διατεταγμένων ενεργειών.
Παντού υπάρχουν πράκτορες:
*Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέθετε, ταυτότητα πράκτορα της υπερυπηρεσίας των ΗΠΑ NSA.
*Πράκτορας και ο Καραμανλής και όλοι οι άλλοι πολιτικοί. Πράκτορας των Άγγλων η Αγγέλα Κοκόλα
*Πράκτορας και μάλιστα πληρωμένος των «εξτρεμιστών» της «Τριμερούς» ο Γιάγκος Πεσμαζόγλου.
*Πράκτορες των Αμερικάνων και οι τρεις ηγέτες του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος (Μαρία Δαμανάκη, Κώστας Λαλιώτης, Στέφανος Τζουμάκας), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973.
*Πράκτορας ακόμα και ο Ολλανδός δημοσιογράφος Κουράντ που κινηματογράφησε την είσοδο του τανκ στο Πολυτεχνείο.


Όλα τα λαϊκά κινήματα και οι εξεγέρσεις έχουν πραγματοποιηθεί από προβοκάτορες.
Οι εφοπλιστές «σε συνεργασία με τους κομμουνιστές (ΚΚΕ), έστειλαν τα Ελληνόπουλα στα ξερονήσια με την ετικέτα του "κομμουνιστή" για να εισπράξουν λεφτά, επειδή όσο πιο πολλοί κομμουνιστές υπήρχαν στα νησιά, τόσο περισσότερα δολάρια έστελνε η φίλη Αμερική».
Και την εξέγερση του Πολυτεχνείου την πραγματοποίησε ο Μοσέ Νταγιάν με χίλιους κομάντος απ' τις Βρυξέλλες!
Ακόμα και τον ΑΣΠΙΔΑ, ο Ανδρέας Παπανδρέου υποτίθεται ότι τον έστησε με τους χουντικούς Ιωαννίδη, Στειακάκη, Λαδά και Αραπάκη.
Συμφωνία του Ανδρέα με την KGB στο στρατηγείο της NSA, να διαλυθεί η ΚΝΕ και το 30% των μελών της να απορροφηθεί στην ΚΥΠ.
Πολυγραφότατος και πολυπράγμων, ο Στριγάς διαθέτει ένα ακλόνητο ατού:
 Υπήρξε ο ίδιος υπάλληλος- πράκτορας του ΝΑΤΟ. Μ' άλλα λόγια, ο  Στριγάς εμφανίζεται να τα ξέρει όλα «απ' τα μέσα».Ο Αθανάσιος Στριγάς γεννήθηκε στο Βαρθολομιό και είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς για την διεθνή πολιτική σκηνή, αποκαλύπτοντας πολλές φορές σημαντικές παραμέτρους των τεκταινόμενων στα παρασκήνια της. 
Έγινε διδάκτωρ στις Πολικές και Οικονομικές Επιστήμες στην Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, στην συνέχεια διορίστηκε Δόκιμος Σύμβουλος στο ΝΑΤΟ και εν συνεχεία Σύμβουλος και Ειδικός Σύμβουλος των Αρχιστρατήγων και των Γενικών Γραμματέων. Στο Georgetown της Ουάσινγκτον σπούδασε Διεθνή Στρατηγική και έπειτα στην Μόσχα Προπαγάνδα, καθόσον εργαζόταν στο ΝΑΤΟ. Στο ΝΑΤΟ απασχολήθηκε συνολικά για 26 χρόνια. Έχει γράψει συνολικά 20 βιβλία, ·        
Και μια πληροφορία που θα προβληματίσει από τον Στριγά.
 -Έχουν διατεθεί εκατό δισεκατομμύρια δολάρια - σαν αρχή - για την εφαρμογή της ισλαμικής τρομοκρατίας η οποία θα πνίξει στο αίμα όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Σίγουρα κάτι μας θυμίζει…
Και καταλήγει…
Έχουν πωληθεί τα πάντα.. Οι κυβερνήσεις των χωρών είναι απλοί υπάλληλοι της παγκοσμιοποίησης, 200 ατόμων δηλαδή που κυβερνάνε τον κόσμο…
Αφήνω στην κρίση σας τα συμπεράσματα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Αλέξη Τσίπρα και για το σύνολο του μεταπολιτευτικού πολιτικού τόξου!