.

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΜΑΡΟΥΣΙ: Δημοτικός Σύμβουλος Ρούσσος Μιχαήλ - Πολιτικές θέσεις


Αυτές είναι κάποιες από τις θέσεις που πρεσβεύω σαν Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου και που πιστεύω με την στήριξή σας θα καταφέρω να τις κάνω πραγματικότητα.

  • Στη σύνταξη και υλοποίηση μελετών για την κατασκευή έργων αλλά και την ενδελεχή εξέταση ανεύρεσης πόρων προκειμένου αυτά να υλοποιηθούν και να  απαλλάξουν ολόκληρη την πόλη από το σοβαρό και επικίνδυνο πρόβλημα των πλημμυρών εξαιτίας του οποίου παραλίγο να έχουμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές.
  • Στην άμεση και οριστική διευθέτηση του προβλήματος της σύνδεσης των αποχετεύσεων σε όλη την πόλη.
  • Στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και των επιχειρήσεων, θέμα ζωτικής σημασίας για την πόλη μας, με το Δήμο αρωγό και συμπαραστάτη μέσα από πρωτοβουλίες που ο ίδιος θα αναλάβει για την προώθηση της αγοράς της πόλης μας, εξασφαλίζοντας και δημιουργώντας αυτομάτως θέσεις εργασίας και χτυπώντας έτσι το πρόβλημα της ανεργίας.
  • Στην μείωση των δημοτικών τελών και στην απαλλαγή των επιχειρήσεων από πρόσθετους φόρους και πρόστιμα, προκειμένου να δοθεί «ανάσα» εν μέσω της κρίσης που μαστίζει τη χώρα και κάνει τις επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη.
  • Στη δημιουργία πρότυπων χώρων αναψυχής για μικρούς και μεγάλους που σε συνδυασμό με την ιστορική αξία της πόλης αλλά και τη γεωγραφική της θέση να γίνει πόλος έλξης για τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες.
  •  Στην ανάδειξη και εκμετάλλευση όλων των αρχαίων μνημείων
  • Στην βελτίωση του οδικού και κατ’ επέκταση του συγκοινωνιακού δικτύου της πόλης μας, με την ταυτόχρονη εξασφάλιση κατάλληλου οδικού φωτισμού σε όλη την πόλη.
  • Στην καθαριότητα της πόλης μας, που είναι παράλληλα ο καθρέφτης της, εφαρμόζουμε μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας και εκπαιδεύουμε κατάλληλα το προσωπικό τόσο στον τομέα της καθαριότητας όσο και της ανακύκλωσης πετυχαίνοντας να γίνει η πόλη μας υπόδειγμα για όλη τη χώρα και εξασφαλίζοντας για τους  πολίτες του Αμαρουσίου μία καθαρή και όμορφη πόλη.
  •  Στη δημιουργία προϋποθέσεων ώστε η πόλη να είναι φιλική προς τα άτομα με κινητικά και άλλα προβλήματα (ΑΜΕΑ).
  • Στην ίδρυση Ταμείου Υπέρ των Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων με προτεραιότητά μας την κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών οικογενειών της περιοχής οι οποίες βάλλονται από την οικονομική κρίση και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα προς το ζην.
  • Στην άμεση διεκδίκηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και κονδυλίων που προέρχονται από την κεντρική εξουσία για τα οποία διαθέτουμε εξειδικευμένα στελέχη τα οποία βάση της εμπειρίας που διαθέτουν καταρτίζουν ήδη αναφορές και σχέδια για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων προς υλοποίηση έργων.
  • Στην έμπρακτη στήριξη στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας καθώς και στην αξιοποίηση και αναβάθμιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων με ταυτόχρονη διεκδίκηση νέων αθλητικών και πολιτιστικών χώρων.
Με την βοήθεια σας αλλά και τη συμβουλή σας, λόγω εμπειρίας, ειδικά από τους μεγαλύτερους  και σεβάσμιους συμπολίτες μου, η υλοποίηση των δεσμεύσεών μου απέναντι στους πολίτες θεωρείται δεδομένη από πλευράς μου, αφού στην παράταξή μου δίνουμε βάση  και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η οικοδόμηση βάσεων αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης μεταξύ του δήμου και των πολιτών είναι κινητήρια δύναμη για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι ο τόπος μας μπορεί να γυρίσει επιτέλους σελίδα και να πάρει το ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ