.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: 3 ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ



ΤΡΙΑ ΠΟΛΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΕΣΧΑΤΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ" ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ "ΜΑΤΣΕΔΟΝΩΝ" κ.κ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ (ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΚΤΛ)

Βασική παρατήρηση: Ο κ. Κοτζιάς οδεύει στα σκόπια (και όχι στις Ελληνικές Μακεδονικές Πρέσπες) για υπογραφή της δεσμευτικής συμφωνίας, χωρίς εξουσιοδότηση του υπουργικού συμβουλίου ή του κοινοβουλίου.

1. ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. σύμφωνα με έγκριτους νομικούς το άρθρο 20(9), ΔΙΔΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ το όνομα, τη γλώσσα και την ταυτότητα που αναφέρονται στο άρθρο 1 (3) και στο άρθρο 1 (4)


Ανεξάρτητα αν τελικά οι σκοπιανοί δεν τηρήσουν την συμφωνία και αυτή δεν επικυρωθεί.



2. Στο άρθρο 7 (1,2,3,4) αναφέρεται ο Ελληνικός πολιτισμός, ιστορία κτλ, ανήκουν στην Ελλάδα (το προφανές για το οποίο ήταν υπερήφανος ο ολίγον Μακεντόσκι κ. Τσίπρας) 


Χωρίς να διευκρινίζεται ότι ο Μακεδών Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και ο αρχαίος Μακεδονικός πολιτισμός και ιστορία είναι Ελληνικά.

Έτσι με την λογική του υπαλλήλου του Σόρος Νίμιτς, των σκοπιανών και του Μακεντόσκι κ. Τσίπρα εμείς θα λέμε όπως είναι τον Αλέξανδρο Έλληνα και οι σκοπιανοί θα τον λένε ανά τους αιώνες Μακεντόσκι. Και έχοντας και το όνομα, τη γλώσσα και το ίθυνες, που τους τα δώρισε ο κ. Τσίπρας, θα γίνει, ο Μέγας Αλέξανδρος σκοπιανός Αλεξανδρόσκι, ο Φίλιππος σκοπιαν΄’ος Φιλιππόσκι και ο Αριστοτέλης σκοπιανός Αριστοτελόσκι.

Αν αυτά δεν ήταν τόσον τραγικά θα ήταν απείρως γελοία.


3. Στο άρθρο 8 (5), ως εάν εμείς είχαμε αλυτρωτικές επιδιώξεις εις βάρος των σκοπιανών, δίδουμε με την "πατριωτική" συμφωνία του κ. Τσίπρα, μέσω των σκοπιανών στον Σόρος, την δυνατότητα να συγγράψει με τη γνωστή μαφία του, του cdrcee, τα βιβλία μας και να απαλείψει την ιστορία μας.


  Το ίδιο ως ανωτέρω και στο άρθρο 8 (1)